Terug naar overzicht

Teambuilding met muziek: Leuke activiteiten die de samenwerking op jouw bedrijf bevorderen.

Muzikale workshop met trombone of ukelele

Muziek is een universele taal die deuren opent naar verbinding en begrip. Door samen muziek te maken, kan een team niet alleen hun creatieve kant verkennen, maar ook waardevolle vaardigheden ontwikkelen die van toepassing zijn op de professionele en persoonlijke aspecten van het leven. Dus, waar wacht je nog op? Met De Muzieksommelier hebben wij een aantal unieke concepten waarvan we jullie hier alvast 2 voorbeelden geven, op onze website kan je nog andere leuke ideeën vinden.


1. Trombone workshop

Vanaf 5 personen komt De Muzieksommelier tot bij jou of op een locatie naar keuze. Elke deelnemer krijgt een eigen (plastic) schuiftrombone en in een eerste stap leggen we je haarfijn de techniek van de trombone uit. Vervolgens gaan we aan de slag met enkele creatieve oefeningen, stappen we buiten onze comfortzone. Aan het einde van de workshop spelen we met het hele team een aantal liedjes samen. Deze workshop kunnen wij aanbieden tot 300 personen en duurt ongeveer een uur. Wil je jouw team eerst nog een informatie sessie geven over muziek dan is onze keynote een ideale combinatie!


2. Ukelele workshop

Velen geloven dat gitaar spelen alleen voor de uitverkorenen is, maar eigenlijk kan bijna iedereen het, als je de juiste begeleiding hebt. De ukulele, met zijn kleinere formaat en eenvoudiger akkoorden, biedt een perfecte introductie tot het bespelen van een snaarinstrument. Het is als een gitaar, maar dan vriendelijker en toegankelijker voor beginners.


Onze workshop is ontworpen voor groepen van maximaal 30 deelnemers, wat betekent dat je samen met vrienden, collega's of medestudenten kunt genieten van deze muzikale ervaring. Het maakt niet uit of je al eerder een instrument hebt bespeeld of dat dit je allereerste kennismaking is met muziek; onze ervaren instructeur zal je begeleiden door de basisprincipes van de ukulele.


De Muzieksommelier - Keynote.jpg

De Muzieksommelier - Karaoke 1.jpg

Een pop up party als muzikale ijsbreker.

Dit concept, dat op elk moment en voor diverse gelegenheden kan worden ingezet, omvat de plotselinge verschijning van professionele entertainers zoals een DJ, muzikanten of dansers. Dit alles met als doel om de stress die in de werkomgeving kan ontstaan even te doen vergeten en de teamspirit te versterken.

Ontdek de kracht van samen muziek maken

Een universele taal die verbinding en begrip bevordert. Door deze ervaring kunnen teams niet alleen hun creativiteit verkennen, maar ook waardevolle vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn in zowel professionele als persoonlijke contexten. Dus, waar wacht je nog op? Laat de melodieën samenvloeien, versterk de banden en bouw samen aan een hechter team!

De Muzieksommelier Contact

Heb je een vraag?
Contacteer ons